Team Confetti

Daltonschool Confetti ligt in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid en is de enige daltonschool in Arnhem. De basisschool is aangesloten bij Floresonderwijs waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

Op Daltonschool Confetti zetten de leerlingen hun eerste stappen op weg naar volwassenheid. Onze maatschappij vraagt van mensen dat zij kunnen ontwerpen, plannen en vooruitzien. Confetti levert hieraan een belangrijke bijdrage. 
 
  Team Confetti 2022-2023 

Docenten en ondersteuners

 
Christel Hensema- Verheij
Directeur - hele week
 
Sinds schooljaar 2017-2018 ben ik de trotse directeur van Confetti: een prachtige jonge en bruisende school die volop in beweging is. De school groeit op alle fronten en dat biedt mooie kansen en uitdagingen voor nu en de toekomst. Het is mijn verantwoordelijkheid om daar samen met het team een koers in te bepalen en ervoor te zorgen dat de kinderen hier met plezier naar school gaan en zoveel mogelijk leren. Mijn motto is 'Samen kunnen we alles!' Ik ben geen directeur die zich opsluit in haar kantoor, soms moet het, maar het liefst ben ik te vinden tussen de collega's en de kinderen in de school en op het plein. Op Confetti kennen en zien we elkaar, dat vind ik heel erg belangrijk. Graag tot ziens!
christel.hensema@floresonderwijs.nl 
 
  Christel Hensema- Verheij  - Directeur Confetti
 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C
  Annemarie Hoenselaar
Groep 1/2C - hele week
Mijn naam is Annemarie Hoenselaar. Ik ben 21 jaar werkzaam als onderbouw juf in het onderwijs. Mijn eerste jaren als leerkracht heb ik gewerkt in het speciaal basisonderwijs en de laatste vier jaar als kleuterleerkracht op Confetti. Ik ben moeder van Emma, Luc en Roos. Leerkracht zijn van een kleutergroep vind ik heel bijzonder. Kleuters staan vol vertrouwen in het leven.  
annemarie.hoenselaar@floresonderwijs.nl
 
Jacomine Wasser
Groep 0/1A  hele week
Ik ben al 25 jaar juf. Getrouwd en moeder van zoon Daan en dochter Roos. Ik hou van het jonge kind. Deze kinderen zijn onbevangen, vol vertrouwen, nieuwsgierig, leergierig, vrolijk en zichzelf. Ze kunnen mij dagelijks ontroeren door hun opmerkingen, hun hunkering naar veiligheid. En als ik ze dat kan bieden, dan komen ze tot leren. Kinderen zijn je grootste spiegel. Geef en je krijgt terug!
jacomine.holleman@floresonderwijs.nl
 
  Jacomine Wasser Groep 1-2B 
 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C   Isa Ditvoorst
Groep 1/2B - hele week

Ik ben Isa Ditvoorst en ik woon in Arnhem. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid en hockeyen. Bijna twee jaar geleden startte ik als afstudeerstudent op Confetti en dit schooljaar sta ik als leerkracht vijf dagen voor een kleutergroep. Ik geniet van werken met het jonge kind, hun leergierigheid, enthousiasme en openheid. Ik vind het belangrijk ervoor te zorgen dat kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school gaan. Onder deze voorwaarde kan een kind in mijn ogen groeien en deze groei zien en begeleiden maakt dit beroep tot een feestje! 
isa.ditvoorst@floresonderwijs.nl

 
 
 
Mieke Roelofs
Groep 1/2D-  hele week 
Ik ben Mieke Roelofs en woon in Doornenburg. Ik ben moeder van twee tieners; Fenna en Niek. Al  ruim 20 jaar werk ik in het basisonderwijs, wat ik een heerlijk beroep vind. Het werken met kinderen geeft mij altijd weer energie. Waar ik als startende leerkracht het liefst met oudere kinderen werkte; de bovenbouw, ben ik in de loop van de tijd les gaan geven aan jongere kinderen in de middenbouw. En sinds 2 jaar heb ik nu mijn juffenhart verpand aan de kleuters!

 
Mieke Roelofs Groep 3B/4B
Amanda Beekman Groep 3A
 


Melanie Theunissen
Groep 1/2E -  di, woe, do
Mijn naam is Melanie Theunissen. Ik woon samen met mijn man Alber, zoon Levi (4) en dochter Tess (2) in Huissen. Hiervoor heb ik 3 jaar in de vaste invalpool van Flores gewerkt. Dit schooljaar ga ik op de donderdag en vrijdag met veel plezier werken in mijn eigen groep, groep 3A. We gaan er samen een mooi en leerzaam jaar van maken. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met het gezin en lees ik graag een boek.
 


 
Marieke Munk
 groep 1/2E - groep 1/2 C
 
  Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6


 
Amanda Beekman Groep 3A   Mette Reurink
Groep 3A-  hele week

 


@floresonderwijs.nl

Kristel van Osch
groep 3B - do,vrij

!
@floresonderwijs.nl
 
Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6

 
 
Amanda Beekman Groep 3A   Rody Jansen
Groep 5B-  hele week


rody.jansen@floresonderwijs.nl

Fabia Slendebroek
Groep 6A woe do, 6B - ma

 
fabia.slendebroek@floresonderwijs.nl
 
Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6

 
Ina    Esther van Dam
Groep 3B- ma,di,woe

Ik ben Esther van Dam en ik werk met veel plezier ruim 25 jaar in het basisonderwijs. Ik heb veel ervaring in de onder en middenbouw op een aantal verschillende scholen in en rondom Duiven.
Sinds 2020 woon ik met mijn vriend, mijn tiener dochter en onze twee katten hier in de wijk. Ik vind het fijn dat ik nu ook in de wijk op Confetti werk.
Als kind vond ik het al heerlijk om naar school te gaan en dat is eigenlijk nooit veranderd.

esthervandam@floresonderwijs..nl

Sandra Jansen-Peters
Leerkrachtondersteuning - Groep 4-7-ma,do,vrij

Ik ben Sandra Jansen-Peters en moeder van 2 zonen, Floris en Lennart.
Sinds 2019 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik op andere scholen in Arnhem gewerkt.
Ik vind het erg leuk om met jonge kinderen te werken. Het is ook fantastisch om te zien hoe ze groeien
 
 
Fabiënne Weerts Groep 3A   Fabiënne Weerts
Groep 6A  - ma, di,vrij
Ik ben Fabiënne Weerts en sinds 2012 werkzaam op Daltonschool Confetti. Wat is het leuk om in groep 6 met de kinderen te werken en samen nieuwe uitdagingen aan te gaan! Ik geniet er ontzettend van om samen een omgeving te creëren waarin kinderen met veel plezier en vol vertrouwen kunnen leren. Iedereen zijn talenten laten ontdekken zijn voor mij heel belangrijk. 
fabienne.weerts@floresonderwijs.nl

 
 

Chantal van Dijk-van Ralen
Groep 6B-di,woe,do,vrij

Ik ben Chantal van Dijk-van Ralen, ruim 20 jaar werk ik met veel enthousiasme en plezier in het basisonderwijs.  Dit schooljaar start ik op Confetti in groep 6. 
Ik vind het fijn om met de kinderen samen een prettige omgeving te creëren, waarin er geleerd en ontdekt kan worden en waarin we samen nieuwe uitdagingen aan gaan. 
Een omgeving waar kinderen zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelen. 
Ieder op zijn eigen unieke manier, met zijn eigen talenten, zoeken we elkaar op en bereiken we samen het einddoel. 
Naast het werken in de groep vind ik het prettig om samen met het Confetti team te bouwen aan mooi en goed onderwijs! 
In mijn vrije tijd hou ik van lezen, wandelen, sporten, fotograferen en gezellige avonden met vrienden.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te leren kennen. 
 
 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6   Carlijn van Gorkum
Groep 4A - hele week
Ik ben Carlijn van Gorkum en ik woon samen met mijn vriend in Arnhem. Dit schooljaar geef ik voor het tweede jaar les in groep 4a op Confetti. Hiervoor werkte ik op een basisschool in Didam. Op deze school stond ik ook in groep 4 en ook daar werkten we volgens de daltonprincipes. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Ik probeer op ieders behoefte in te spelen, zodat kinderen zich veilig en prettig voelen in de klas. Het mooie aan lesgeven is voor mij het contact met de kinderen, dit maakt me iedere dag weer blij. Samen werken we stap voor stap aan de doelen, succeservaringen en hoop ik er aan te kunnen bijdragen dat de kinderen in zichzelf leren geloven. In mijn vrije tijd zoek in graag gezelligheid op. Ik geniet van een avondje gezellig eten en drinken met vrienden. Daarnaast zoek ik ook graag de rust op in een boek, met een wandeling of door te sporten. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!
carlijn.vangorkum@floresonderwijs.nl
 
Saskia Vogt Groep 5   Saskia Vogt
Groep 4B - ma, woe, do, vrij
Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en inmiddels 7 kleinkinderen. Dat is enorme rijkdom! Ik woon in Arnhem. Ik hou van sporten, lezen, haken en ga graag de natuur in. 
Sinds 2014 werk ik op Daltonschool Confetti. Daarvoor heb ik gewerkt op SBO Het Palet te Arnhem. Ik heb de Master Sen, gedragsspecialist gedaan. 
Ik zie graag elk kind groeien en doe mijn best iedereen te helpen op de manier die bij hem/haar past. Elk kind is goed zoals het is.. 
saskia.vogt@floresonderwijs.nl
 
 
Daphne Doornenbal
Groep 5A - hele week
Ik ben Daphne Doornenbal en ben nu sinds 2019-2020 werkzaam op Confetti. Momenteel woon ik in Veenendaal. Dit schooljaar sta ik voor groep 5. Wat lijkt me dit toch een plezier. Mijn passie ligt bij het middenbouw en bovenbouw kind. Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot een zelfstandig individu. De groei die ze maken is elk jaar weer speciaal!
daphne.doornenbal@floresonderwijs.nl
 
 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6
Vivian
  Vivian vernooij
Groep 7A - hele week
 
 
  
 

Jill Berendsen
Groep 8B - hele week

Mijn naam is Jill Berendsen en ik woon in Duiven. Onlangs ben ik afgestudeerd en bruis ik van de energie om dit schooljaar werkzaam te mogen zijn op Confetti. Komend schooljaar geef ik les in groep 8b. Wat voor mij het lesgeven leuk en afwisselend maakt is het uiten van creativiteit. Ik geniet enorm van thematisch werken met leerlingen en hen uit te dagen hun talenten te ontdekken. Dit in combinatie met de Dalton kernwaarden zorgt voor enthousiasme en plezier tijdens het leren, waardoor elke leerling in zijn kracht wordt gezet. In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden en kan ik genieten van een avondje koken/dineren of urenlang winkelen ;)
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

@floresonderwijs.nl 

 
 
  Henk Heesters leerkrachondersteuner 
 
Rianne Aaldering Groep 1-2A   Nieke Boekelman 
kwaliteitscoördinator - 3,5 dagen
 
 
 
Lisa Voets
kwaliteitscoördinator - 3,5 dagen
 
 
 
 
 

   
Ron Arends
Groep 7B- hele week
Ik ben getrouwd en trotse vader van 2 dochters. Sinds 2015 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik 16 jaar op een Daltonschool in Doorwerth gewerkt. Ik heb 24 jaar les gegeven aan groep 8 waarvan een aantal jaren aan groep 7/8. Dit jaar mag ik les geven aan groep 7B. Mijn passies zijn, naast het lesgeven, muziek maken, tennissen en voetbal kijken . Ik vind het allerbelangrijkst dat een kind met plezier naar school gaat!
  Henk Heesters leerkrachondersteuner 
Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6
  Martin Prins
Groep 8A - hele week
Ik ben Martin Prins en woon in Arnhem. Sinds 2012 werk ik op Daltonschool Confetti en ben daar o.a. rekencoördinator en vertrouwenspersoon. De visie en de uitgangspunten van de school spreken mij erg aan. Zelfstandigheid, vrijheid in gebondenheid en samenwerken dragen er, in mijn ogen, aan bij dat ieder individu zich in de toekomst zal gaan redden in onze maatschappij. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit team! 
 
 
Vacant
  
 

 

 
Renee van der Kroon Intern begeleider
Martin Prins Groep 7   
Esmee Stronks
Groep 3 - onderwijsassistent- hele week
Ik ben Esmee Stronks en ik woon in Arnhem.
Sinds 2017 werk ik met veel plezier op Confetti.
Ik ondersteun de collega's in de kleutergroepen.
In mijn vrije tijd wandel en voetbal ik graag.
Vacant
 
  Ron Arends Groep 8
  
Müslim Özdemir leerkrachtondersteuner
 
Müslim Özdemir
Leerkrachtondersteuner - ma, di, woe, do
Hallo! Mijn naam is Müslim Özdemir . Ik woon in Deventer en ik heb één zoon en twee dochters. In 1986 ben ik afgestudeerd aan de PA in Arnhem. Sindsdien werk ik in Arnhem op diverse scholen. In 2004 ben ik gaan werken als leerkrachtondersteuner op diverse scholen. Sinds de zomervakantie van 2017 werk ik op Confetti. Het bevalt me prima en het is leuk om te doen.
 
 
Priscilla Vieane
Administratie - dinsdag
 
Mijn naam is Priscilla Vieane, trotse moeder van een dochter en een zoon. Sinds 2012 ben ik binnen ons bestuur werkzaam als administratief medewerker en mag vanaf dit schooljaar het team van Confetti ondersteunen. Ik heb er enorm zin in!!
administratie.confetti@floresonderwijs.nl 
 
  Christel Hensema- Verheij  - Directeur Confetti
 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C
  Rick Pollmann
Vakdocent gym op maandag en donderdag